Izrada e-shop sajta


Primajte narudžbine i plaćanja online!

E-shop je online prodavnica u kojoj klijenti mogu doći do proizvoda brzo, lako i sigurno uz mogućnost trgovanja u više zemalja i na više jezika. Omogućuje poslovanje bez fizičkog prodajnog mesta i umanjuje troškove kroz višestruke metode online plaćanja. Rezultati prodaje su jasno merljivi uz mogućnost konstantnog ažuriranja asortimana proizvoda i usluga. Za razliku od većine prodavnica, Premium e-commerce sajt pruža mogućnost uvećanja profita kroz trgovinu 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno. Ovo pruža klijentima bolje iskustvo i pogodnost kroz povezanost sa proizvodima gde god da se nalaze. Imamo uspostavljenu saradnju sa svim bankama u Srbiji koje podržavaju plaćanje platnim karticama putem e-shopa.

Prema istraživanjima preko 35% svih korisnika Interneta u Srbiji kupuje online
Preko 50% korisnika Interneta je u potrazi za proizvodima ili uslugama

Trgovina je postala i brža i lakša. E-commerce je automatski proces primanja narudžbina, naplate i plaćanja koji čini ceo proces kupovine brzim i jednostavnim. Svojim kupcima obezbeđujete lak način da kupe Vaše proizvode i promovišete svoj Brend mnogo lakše od tradicionalnog reklamiranja. Sposobnost nuđenja Vaših proizvoda i usluga na globalnom tržištu povećava Vaše šanse za uspeh.

Naši sajtovi olakšavaju kupcima da kupuju koristeći svoje mobilne telefone i tablete.

Za razliku od većine prodavnica, Vaš e-commerce sajt može da radi 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno. Ovo pruža Vašim kupcima bolje iskustvo i povoljnost, kroz povezanost sa Vama i Vašim proizvodima gde god da se nalaze.

Kada imate samo fizičku prodavnicu ograničeni ste na određeno geografsko područije, dok e-commerce izbegava ovo kroz pretvaranja celog sveta u Vaše tržište; Vaš websajt može biti dostupan u svakoj zemlji širom sveta.

Sve više i više ljudi se okreće Internetu radi kupovine, i zato je važno da svi i manji i veći poslovi imaju e-commerce websajt koji klijenti vole da koriste.

Mi Vam pružamo sve što Vam je potrebno da postavite svoj sajt i prodajete proizvode online sve od jednostavnih rešenja do najkompleksnijih. Bilo da želite da plasirate nekoliko odabranih proizvoda ili sve proizvode online, mi Vam pružamo rešenje.

A ako planirate da prodajete samo online možete dodatno smanjiti troškove poslovanja kroz rad iz male kancelarije ili čak od kuće. Više velikih kompanija imaju skladišta bez fizičke prodavnice, prodajući sve svoje proizvode putem Interneta.

Kupci vole da znaju cene, i mnogo ih brže i lakše saznaju online. A Vaš e-commerce sajt je na najboljem mogućem mestu da zaključi prodaju jer je uvek dostupan.

Online prodaja nije samo imanje sajta koji prima uplate. Radi se o sajtu koji uvećava korisničko zadovoljstvo kada kupuje od Vas i povećava njegovu vernost.

Bilo da ste nova kompanija ili ste na tržištu već 50 godina, ako nemate online prodaju propuštate. Navike kupaca se razvijaju i posedovanje e-shop sajta za Vaš biznis znači da ste u toku sa razvojem tržišta. Sada kada su svi konkurenti online takođe, nije više dovoljno samo imati websajt. Mi dizajniramo Vaš sajt da predstavlja jedinstvene vrednosti koje nudite svojim klijentima.

Nikada nije postojao bolji način da se poveća prodaja i maksimizira izloženost Brenda širokoj publici.

Koji god proizvod ili uslugu prodajete, mi smo tu da Vam pomognemo da prodate još više.